Alzheimer Café Peelland 2 april: Levenstestament, curatele en bewindvoering

Levenstestament, curatele en bewindvoering

Voor personen met dementie en hun naasten is het belangrijk tijdig een aantal zaken te regelen voordat dat door voortschrijding van de ziekte niet meer kan. Daarover gaat het in het Alzheimer Café van 2 april. Met een levenstestament tref je voorzorgsmaatregelen voor de toekomst. Indien je geen levenstestament hebt vastgelegd kun je in een verdere fase van dementie o.a. te maken krijgen met curatele en bewindvoering. In een levenstestament kun je niet alles vastleggen. Naast het levenstestament is het ook aan te bevelen tijdig een testament en een wilsverklaring op te stellen. Waarom dit allemaal zo belangrijk is en wat de eventuele consequenties zijn als je dit niet tijdig geregeld hebt, zal ruim aan bod komen in het gesprek tussen gespreksleider Jac Huijsmans en mw. Hannelie Jagtenberg, notaris in Deurne. Uiteraard krijgt u weer de gelegenheid tot vragen stellen over deze materie.

Praktische informatie

  • Het Alzheiemer Café Peelland is bedoeld voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers) en belangstellenden uit Asten, Deurne en Someren en omgeving.
  • De bijeenkomst begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats in ’t Kwartier, Kerkstraat 10 in Asten.
  • De toegang en het eerste kopje koffie is gratis.

Voor wie?

Voor mensen met dementie, hun naasten (mantelzorgers) en belangstellenden uit Asten, Deurne en Someren en omgeving.

Wanneer?

  • Dinsdag 5 maart
  • 19.00 - 21.00 uur

Locatie

’t Kwartier, Kerkstraat 10 in Asten