Gezins- en jongerencoaches

Vragen over hulp, ondersteuning of zorg (Jeugd)

In Deurne zorgen we voor elkaar. Voor onze familie, voor vrienden, voor buren. Voor iedereen die zorg of ondersteuning nodig heeft. En dat doen we samen. Ieder vanuit eigen mogelijkheden. Want dat vinden wij normaal. Als ouder heb je wel eens zorgen over je kind. Het is fijn om deze zorgen te delen met vrienden en familie. Soms is dit niet voldoende. Zorg in Deurne helpt je met de juiste ondersteuning, passend bij wat jullie nodig hebben. En altijd samen met jou.

Gezins- en jongerencoaches

De gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne zijn ervaren en deskundige jeugdhulpprofessionals. Samen met jou bekijken ze de vragen en hoe deze het best beantwoord kunnen worden. En of je dat zelf kunt, of dat je daar hulp van anderen bij nodig hebt. Ook kunnen zij informatie en advies geven.

De gezins- en jongerencoach gaat zoveel mogelijk uit van de eigen kracht van de gezinsleden en hun netwerk. Zij zijn dicht bij jou te vinden; bijvoorbeeld in de wijk, bij school en als het nodig is ook bij je thuis.

Soms komen in een gezin meerdere problemen voor, waardoor specialistische hulp vanuit de Jeugdwet ingezet moet worden. De gezins- en jongerencoaches kunnen jou en je gezin hierin ondersteunen.

Onze gezins- en jongerencoaches

De gezins- en jongerencoaches stellen zich voor. Via de contactgegevens kun je rechtstreeks contact opnemen met een coach. Je kunt ook met Zorg in Deurne contact opnemen wanneer je een hulpvraag hebt.