De toekomst is een zorg voor nu, zeker als het gaat om wonen en zorg. Iedereen wil een fijne plek om op te groeien en oud(er) te worden. Een fijn huis om in te wonen. Dit willen wij graag samen met jou goed regelen. Voor jongeren, gezinnen, ouderen en kwetsbaren: voor al onze inwoners. En daarom willen we graag weten: wat vindt jij nu écht belangrijk?

Samen in gesprek

Wij willen graag weten wat jouw beeld is van fijn wonen en goede zorg in Deurne. Welke woonwensen heb jij? Welke voorzieningen zijn er volgens jou nodig in de buurt? Wat heb jij nodig om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen? We gebruiken jouw mening en wensen voor de nieuwe wonen-welzijn-zorgvisie. Tijdens deze bijeenkomst praten we je ook bij over de feiten en cijfers en wat dit betekent voor de gemeente Deurne. We gaan graag het gesprek aan om zo kennis en ervaringen uit te wisselen.

  • Woensdag 6 maart 19.30 – 21.00 uur
  • Huis voor de Samenleving, Markt 1, Deurne

Meld je nu aan en praat mee

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar info@deurne.nl. Meld je uiterlijk vóór zaterdag 2 maart a.s. aan. Je bent op 6 maart vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Huis voor de Samenleving.

Ik meld me aan via e-mail voor deze bijeenkomst

Wat doen we met jouw inbreng?

We gebruiken de input van jou, van andere inwoners, de kennis en ervaring van gemeentelijke partners en onze eigen kennis om de wonen-welzijn-zorgvisie van Deurne te schrijven. Over deze visie neemt de gemeenteraad in het najaar 2024 een besluit.

We zien je graag op woensdag 6 maart!

Heb je vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0493 - 38 77 11 of mail naar info@deurne.nl.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp.

Wanneer?

Woensdag 6 maart tussen 19.30 en 21.00 uur.

Locatie

Huis voor de Samenleving, Markt 1, Deurne