Iedereen ervaart een zwangerschap, bevalling, de kraamperiode en het opvoeden van een kind anders. Om er op een fijne manier mee bezig te (kunnen) zijn en naartoe te leven, houdt Zorg in Deurne een klein feestje voor aanstaande ouders. 

Want het is bijzonder wat er in je buik groeit. Daar mag je trots op zijn!

Gezellig én nuttig

Tijdens de avond kun jij je, in een relaxte sfeer en onder het genot van een drankje, op diverse manieren laten informeren over wat er komen gaat. Je bent welkom om alleen, met je partner of met iemand anders te komen. Maak er een gezellig en nuttig uitstapje van!

Infomarkt

Op de infomarkt ontdek je meer over de Bibliotheek, kraamzorg, gastouders, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven, babymassage, de lactatiekundige, het consultatiebureau (GGD Brabant-Zuidoost), Verloskundigenpraktijk Deurne en Zorg in Deurne.

Aanmelden en meer informatie

Meld je vóór 28 februari aan via  zorgindeurne@deurne.nl.

Ik meld me aan via e-mail voor deze bijeenkomst

Sprekers

Zorg in Deurne heet je van harte welkom. Vervolgens neemt Verloskundigenpraktijk Deurne je mee in het kraambedverhaal; wat kun je verwachten, waar moet je aan denken en wat kan je helpen tijdens  je kraamtijd? En het consultatiebureau bereidt je voor op de start als kersverse ouders.

Voor wie?

Deze informatieve bijeenkomst is voor aanstaande ouders en andere geïnteressserden.

Wanneer?

Woensdag 6 maart tussen 19.00 en 21.00 uur.

Locatie

Gerardushuis, Parkstraat 2, 5752 AP Deurne