Over ons

Inwoners van Deurne kunnen bij ons terecht met vragen over heel veel onderwerpen. We bieden een luisterend oor of een frisse blik op de situatie als u zorgen heeft.

Als inwoner van de gemeente Deurne kunt u bij ons terecht met al uw vragen over ondersteuning. Wanneer u ondersteuning nodig heeft die u zelf (met behulp van uw netwerk) niet meer kunt organiseren, dan is Zorg in Deurne de centrale plek voor heel veel antwoorden. Of het nu gaat om maatschappelijke ondersteuning schuldhulpverlening, dagbesteding, opvoedkwesties of andere vragen. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw vraag is. Heeft u ondersteuning nodig? Dan begint u bij Zorg in Deurne.

Wij denken met u mee en zoeken samen naar een antwoord of passende oplossing. Als wij uw vraag niet kunnen beantwoorden kijken we samen wie dat wel kan en hoe u uw vraag daar kunt stellen.


 

Waarvoor kan ik bij Zorg in Deurne terecht?

U kunt bij Zorg in Deurne terecht voor:

Ervaringsverhalen uit de zorg

Aan de hand van interviews en gesprekken met medewerkers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden we een inkijkje in de zorg en ondersteuning in de gemeente Deurne. Lees meer. 


Het team

Maak kennis met het Zorg in Deurne team.

Professionals die u kunnen helpen

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties